WOBBLEREK

Talán a legkreatívabb pergető módszer a wobblerezés, hiszen egy jól eltalált “fahal”, ami újabban mindinkább műanyag, tökéletesen illeszkedik egy adott szituációhoz. A műcsalis horgászatban nincs is olyan helyzet, amire ne lehetne megtalálni a megfelelő wobblert! 

2 290 Ft
2 290 Ft
2 290 Ft
2 290 Ft
2 290 Ft

A Blazy-Tackle wobblerek jelenlegi formájukban sokéves fejlesztés és tesztelés eredménye annak érdekében, hogy tökéletesen kiegyensúlyozott mozgású, és ezáltal minél fogósabb csalik készüljenek. Ezt fokozza a magas minőségű alapanyagok felhasználása, és az, hogy minden darabot egyesével tesztel és állít be készítője, Blázy Tamás.

A kis szlovák manufaktúra olyan prémium minőséget képviselő hand made wobblerek gyártására rendezkedett be, melyek kimondottan az áramló európai vizek: folyók, csatornák, patakok ragadozóinak megfelelőek. Fő célhal a pisztráng és a süllő. A pisztrángos szortiment olyan megdöbbentően realisztikus, hogy világviszonylatban is kimagasló. 

Egy csali nem feltétlenül attól érdemli ki a high-end jelzőt, mert méreg drága! A szerb manufaktúra termékeinek páratlan fogóssága minket annyira lenyűgözött, hogy eleinte titokban akartuk tartani, de inkább elhoztuk őket nektek az áruházba. 

AZ ANTAX wobblercsalád igazán a high-end prémium minőséget képviselik, és ez nem csak az egyedileg tervezett műremekek kivitelezésére igaz! Antanaskovic Dejan szerb sporthorgász, megszállott wobblerező mester hosszú évek horgászati tapasztalatait segítségül hívva alkotta meg ezeket a különböző szituációkra létrehozott műhal-csodákat. Kialakításuknál a legmagasabb minőséget képviselő kézzel készített japán műcsalik esztétikuma, strapabírósága és főképpen fogóssága volt az irányelv. Mindegyik darab válogatott balsa fából van és gondos kézimunka eredménye.

Kézzel készült felszíni csalik a legextrémebb vízinövényes pályákra! A horvát manufaktúra kreációi megállják a helyüket még az olyan vizeken is, ahol a műcsalival történő horgászat szinte képtelenség a dús vegetáció miatt. Speciális kiképzésük folytán a legnagyobb dzsungelben is szépen táncolnak, anélkül, hogy felszednék a növényzetet, a kapások viszont tisztán megakadnak!

A balkáni vizek kedvelt műcsalija ez a vibe wobbler jellegű csali. Akkor is kiválthatja a ragadozó halak támadási ösztönét, amikor a hagyományosan használt plasztik csalik csődöt mondanak. A szilikon ólomhal teljes egészében kézzel készül, ritkán kerül kereskedelmi forgalomba. Alapja ólom test, melyre szilikon borítást öntenek, majd festik. Csörgő kapszulát tartalmaz. Mozgása élénk veretés, melynek intenzitása a faroknyél hajlításával állítható. Hazai viszonyok között nagyszerűen alkalmazható a süllő, kősüllő, sügér, harcsa és a balin horgászatánál. Mély, vagy húzós vizekre ajánljuk, mikor a fenék közelében kell keresnünk a halat. Kis felülete és jelentős súlya miatt olyan gumihalas szituációkban próbáljuk ki, amikor nagy ólomfejekre van szükség.