VILLANTÓK

Annyira ősi holmik, hogy eljárt felettük az idő, gondolhatnák sokan e fém alapú műcsalikról, ám ez egyáltalán nincs így! Bizony a versenyhorgászok dobozaiban is ott lapulnak, sőt nagyon sokszor pont annak köszönhetik fogósságukat az örökzöld vasak, hogy úgymond kimentek a divatból.

TÖBB, MINT 60-FÉLE SZÍNKÓD / 1-15GRAMM KÖZÖTT / 8 KÜLÖNBÖZŐ FORMAVILÁG JAPÁN VAN FOOK EGYÁGÚ SZAKÁLLNÉLKÜLI HORGOK
Az ukrán SV Lures verseny csapata által létrehozott egyedi tervezésű, exkluzív támolygó kanalak. Igazi hiánypótló ritkaságok, hiszen egy szinte elfeledett műcsali típus kapott high-end köntöst, korunk minden kívánalmának megfelelően, a light pergetés szerelmeseinek nagy örömére. Garantáltan a legsokoldalaúbb mikro-kanalak a piacon, melyek muszáj, hogy bekerüljenek a könnyűpergető dobozba!
 

Ottó Bácsi kézműves magyar villantói az elmúlt években óriási népszerűségre tettek szert, ami nem is csoda. A könnyű, nagy felületű kanalak kifejezetten a Kelet-európai vizekre lettek fejlesztve, olyan formákat alapul véve, melyek igazi időtálló csuka mágnesek. Fogósságukról már mi is rengetegszer meggyőződtünk, ezért elhoztuk a teljes szortimentet az áruházba!